culi_icons
Wat kan Culi-Nova voor u betekenen in een turn-key project?
  • Begeleiding vanaf ontwerp tot en met realisatie, nazorg.
  • Ontwerp en uitvoering van E en W installaties;
  • Bouwkundige realisatie in eigen huis
  • Koeltechniek en Luchttechniek in eigen huis;
  • Begeleiding in bar- en counterinrichting;
  • Interieuradvies- ontwerp
  • Dealer van vele merken grootkeukens en keukeninrichting;
  • Leverancier van apparaten, bar artikelen, glaswerk, servies
  • Service in één hand;

Waarom zaken doen met Culi-Nova:
Goede voorbereiding is het halve werk! Waarom lopen projecten uit? Meestal door een gebrek aan een goede voorbereiding, niet de juiste ingangen weten aangaande de benodigde vergunningen, een slechte planning en het in zee gaan met aannemers met weinig tot geen horeca expertise.

Voorbeeld:
U zal niet de eerste zijn die de bar wilt gaan plaatsen en waar dan de beoogde aansluitpunten voor water of elektriciteit niet op de correcte plaats zijn aangebracht. Wie moet u hiervoor aanspreken, de barbouwer, de loodgieter of de elektricien? Door dit uit te besteden aan Culi-Nova voorkomt u deze problemen die nog maar al te vaak voorkomen bij het opzetten van een horecagelegenheid. Iedere dag dat uw zaak later open gaat kost u omzet!

Kosten besparend voor ketens:
Het kan een behoorlijke financiële verlichting voor uw organisatie zijn als u alle activiteiten met betrekking tot bouw en verbouw uitbesteedt. Deze werkzaamheden vinden immers meestal met “pieken” plaats. Steeds meer bedrijven concentreren zich meer op de eigen core-business en minimaliseren de vaste kosten van een eigen bouwbureau. Ze beperken zich soms tot een eigen interne bouwcoördinator die de spil is tussen de eigen organisatie en het externe bouwbegeleidingsbureau. Culi-Nova beschikt, door de jarenlange ervaring in de horeca projectbegeleiding, over een aannemers en leveranciersbestand gespecialiseerd in horeca inrichting, maar kent ook als geen ander de eisen die gesteld worden aan horeca projecten: korte planningen, vaste budgetten, snelheid en efficiency. En natuurlijk flexibiliteit! Met flexibiliteit wordt niet alleen bedoeld dat Culi-Nova een zeer flexibele inzet heeft bij het inzetten van projectleiders maar ook flexibel kan inspelen op de behoefte van de opdrachtgever.

Culi-Nova, de turn-key aannemer voor horeca projecten.

Wat kan Culi-Nova voor u betekenen in een turn-key project?- Begeleiding vanaf ontwerp tot en met realisatie, nazorg.- Ontwerp en uitvoering van E en W installaties;- Bouwkundige realisatie in eigen huis- Koeltechniek en Luchttechniek in eigen huis;- Begeleiding in bar- en counterinrichting;- Interieuradvies- Dealer van vele merken grootkeukens en keukeninrichting;- Leverancier van apparaten, bar artikelen, glaswerk, servies Service in één hand;

Uw voordeel:
Één aanspreekpunt die voor u het gehele project coördineert. Kostenbesparing door inschakeling doordat Culi-Nova samenwerkt met bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwwerkzaamheden voor horecaprojecten. Kostenbesparing door beoordeling van uw cascoruimte middels een casco-scan, en weet wat u mist in uw benodigde voorzieningen. Tijdbesparing. Door de jarenlange ervaring in het begeleiden en inrichten van horeca projecten zijn alle benodigde werkzaamheden op elkaar afgestemd en kunt u de deuren van uw zaak binnen de kortste termijn openen. U kunt zich richten op uw core-business.