culi_icons

Welkom bij culinova

Uw partner in food & retail solutions

Culi-Nova beschikt als horecabouwer over alle kennis die nodig is voor de realisatie van een horeca- of horeca gerelateerd bedrijf. Wij maken het onderscheid doordat wij u een totaalpakket kunnen bieden, wij realiseren uw project vanaf de ontwerpfase tot en met de eindoplevering. U kiest voor Culi-Nova als u prijs stelt op snelheid, flexibiliteit, openheid en een marktconforme investering, door onze vlakke organisatiestructuur heeft u één vaste aanspreekpartner, zowel voor, tijdens als na de realisatie van het project. Kortom alle disciplines die nodig zijn voor de realisatie van een horecabedrijf vindt U bij Culi-Nova onder een dak.


Specialiteiten

Ontwerp

Culi-Nova verzorgt uw ontwerp / tekenwerk (CAD) en is als geen ander thuis in het aanvragen van de benodigde wettelijk vereiste vergunningen.

Werk in uitvoering

Onze all-round monteurs, loodgieters, elektriciens en timmerlieden hebben een no-nonsense mentaliteit. Zij opereren door heel Nederland en Belgie

Bouwbegeleiding

Ontzorgen van A tot Z is ons motto. Niets gaat ons te ver als het gaat om het daadkrachtig aansturen van processen, mensen en instanties.

Horeca totaalbouw

Voeg onze specialiteiten samen en u bent gegarandeerd van het eindresultaat dat U voor ogen had. Wij bouwen uw winkel met U en voor U.